Siunattu hulluus

Ensi-ilta lauantaina 27. kesäkuuta 2015 kello 18.00 Sikurimuseolla. 

Ohjaus: Matti-Pekka Heikura 
Rooleissa: Harri Kaltiala, Sauli Isokoski, Jonathan Wozak, Sari Klemola, Marina Luomala, Marja-Liisa Granberg, Pirjo Mikkola, Antti Huopana, Joona Luomala, Lea-Lotta Huurtela, Ida-Liina Koskenranta, Mervi Soini.
Orkesteri: Joona Luomala, Antti Huopana, Ida-Liina Koskenranta, Lea-Lotta Hurtela. 

Pienessä eteläpohjalaisessa pitäjässä asuvilla Rummukaisen veljeksillä, Analla ja Vilippuksella, on edessään vakavia ongelmia. On näes käynyt niin, että veljessarjan nuorimmainen, Elmeri Rummukainen, on hiljainen omissa oloissaan viihtyvä kitaraa soitteleva miehenalku, joka juttelee hevosille sekä muille elikoille ihan kuin ihmisille. Väkijuomiinkaan ei ole Elmeri koskaan mieltynyt, joten jotain täytyy siis pahasti olla vinksallaan pojan ajukopassa.

Ratkaisu ongelmaan onneksi löytyy kun tohtori saadaan ylipuhuttua määräämään Elmeri hullujen huoneelle.

Alkaa mutkikas, kommelluksien täyttämä ja hersyvän hauska automatka suomalaisuuden ytimeen. Matkaa rytmittävät Aapelin ajattoman viisaat huomiot suomalaisesta sielunmaisemasta ja tietysti siunatun hullu kotimainen musiikki Eppu Normaalista Sleepy Sleepersiin.

Tervetuloa mukaan matkalle Siunattuun hulluuteen!


Lipun hinta on 20 euroa, alle 16-vuotiaat lapset 10 euroa. Liput ovat Lipputoimiston ennakkomyynnissä.

Ammattiliitot tarjoavat jäsenilleen alennuksia teatterilipun hinnasta. Pyydämme huomioimaan, että ammattiliittojen tarjoamia alennuksia ei voi suoraan hyödyntää ennakkomyynnissä. Ota yhteyttä ammattiosastosi rahastonhoitajaan ja kysy teatterielämyksen korvaamisesta jälkikäteen lippua vastaan tai osta lippusi ovelta ennen näytöstä. 

Näytöksiin on yleensä hyvin myynnissä paikkoja myös ovelta. Etenkin Jaakon Päivillä suosittelemme kuitenkin ostamaan lipun ennakkoon.